Forhåndsbestilling langrennski

Gjør deg klar til ny sesong!

Tiden er kommet for å bestille ski til kommende skisesong.  Benytt muligheten til å få plukket de beste skiene til de beste prisene.

Med over 30 års erfaring reiser vi til våre leverandører og plukker direkte fra lageret så du kan være trygg på å få de beste skiene for akkurat deg.

Fordelen med å plukke fra levandørenen er at vi her har et mye større utvalg enn vi har i butikken. Dette gjør at vi kan garantere at du får gull-skia til vinteren, som passer deg perfekt!

Vi fører merkene FischerRossignol, Salomon, Madshus og Atomic. På forhåndbestilling gir vi deg tilbud om 30% rabatt på ski, og 30% rabatt på bindinger. Du finner oversikt over modeller og priser lenger ned på denne siden.

Se vår slipemeny og preppepakker HER.

Kom innom for en hyggelig ski prat, eller fyll ut skjemaet på denne siden for bestilling.

Bestillingsfrist: 28. september

Usikker på hva som mangler i skiparken?

Hos oss kan du levere inn skiene dine for gjennomgang av skiparken. Vi vil da gi tilbakemelding på om du mangler en type ski for å komplettere parken eller om noe bør slipes om.

Pris: 100,- pr. par.

Skiene må være rengjort og siklet.

For å bestille gjennomgang av skiparken kan du enten kontakte oss i kontaktskjemaet på vår nettside hanksport.no, eller komme innom butikken med skiene. Vi beholder skiene dine noen dager, slik at vi får gjort en grundig analyse av hele parken.

    En løper per bestilling

      En løper per bestilling